skip to Main Content

GÄVLE

Med hela människan i fokus

Brunnsvik Folkhögskola i Gävle är en trivsam folkhögskola med hela människan i fokus, en mötesplats där gemenskap och lärlust får dig att växa tillsammans med andra. Låt våra kunniga lärare inspirera och utmana dig att nå just dina mål. Folkhögskolan ligger centralt i Gävle, nära förbindelse med både tåg och bussar.

Kostnader
Studier på Brunnsvik är kostnadsfria. Däremot betalar du en terminsavgift på 700 kr. Terminsavgiften skickas till den adress du uppger vid ansökan och ska vara inbetald innan påbörjad kurs, eller på det datum som uppges som sista betalningsdag. Avgiften täcker bland annat kopiering, programlicenser och försäkring. Terminsavgiften täcker även en viss del studiematerial, studieresor och förtäring exempelvis vid skolstart och skolavslutning.

Lokaler
Vi håller till i Gävle centrum på Drottninggatan 2 (Sankt Ansgars hus). Besöksingången ligger längs bilvägen. Skolans lokaler är nyrenoverade och handikappanpassade. I skolans kök finns kylskåp, micro, ugn, kaffebryggare och vattenkokare. I närområdet finns flertalet lunchrestauranger.

Studeranderättslig standard
Tanka hem studeranderättslig standard där du kan läsa om dina rättigheter och skyldigheter som elev.

Kontakt
Skolexpedition
Telefon: 072-402 58 08
Mail: info.gavle@brunnsvik.se

Kurssamordnare Allmän kurs – Sine Buck
Telefon: 072-092 61 47
Mail: sine.buck@brunnsvik.se

Biträdande Rektor – Sara Jacobsson
Telefon: 070-288 48 28
Mail: sara.jacobsson@brunnsvik.se

Back To Top