skip to Main Content

ÖPPET FÖR ANSÖKNINGAR
HÖST 2024

CREATIVE MUSIC

Ta steget, ta kontroll

Brunnsvik Creative Music är en utbildning där du kan släppa loss kreativiteten och musikglädjen tillsammans med studiekamrater och en kompetent, motiverad och nytänkande lärarkår! Undervisningen utgår i första hand från afroamerikansk musiktradition med ett fokus på musikbranchen och yrkeslivet. Som deltagare har du oavsett inriktning möjlighet till studioinspelningar, stagecoachning, liveframträdanden, praktik, musikermöten, lärare och föreläsare av högsta kvalitet. Du läser de ämnen som är knutna till just din utbildning men har även tillgång till individuella val från andra utbildningars ämnesutbud och specialiseringar som exempelvis ljudteknik och improvisation.

Vi finns i Borlänge, i toppmoderna lokaler, speciellt anpassade för en modern musikutbildning som hjälper dig att nå dina mål, oavsett om du vill bli professionell frilansmusiker, musikskapare/artist, projektledare eller om du vill börja från grunden och lära dig om musikens välgörande krafter. Spelar du i band? Sök hela bandet! Ta steget, ta kontroll. Välkommen till Brunnsvik Creative Music.

Kostnader
Läsårsavgift 1200:-/läsår samt materialavgift 1000:-/läsår för studerande på Brunnsvik Creative Music.

Lokaler
Vi håller till i Gamla Brandstationen (Trädgårdsgatan 4) mitt i centrala Borlänge – en kommun där musikliv och musikexport länge funnits i fokus. Fem minuters promenadavstånd från tåg- och busstationen. I skolans kök finns kylskåp, micro, kaffebryggare och vattenkokare, samt en kaffeautomat. I närområdet finns flertalet lunchrestauranger.

Boende
Tanka hem vår studentinformation där vi har samlat information om boende och resor.

Studeranderättslig standard
Tanka hem studeranderättslig standard där du kan läsa om dina rättigheter och skyldigheter som deltagare.

Kontakta oss
Kontorstelefon: 072-092 61 42
E-post: mikael.higberg@brunnsvik.se

Besöksadress:
Trädgårdsgatan 4, 784 34 Borlänge

Back To Top