skip to Main Content

CREATIVE MUSIC

Hösten behöver inte vara osäker

Vi befinner oss i ett läge vi inte varit i förut, där mycket av det vi tagit och tar för givet inte längre känns säkert. En dag vänder det och blir som vanligt igen, men under tiden riskerar det att göra oss avvaktande och att vi stannar upp, väntar, att vi inte vågar eller vet hur vi blickar framåt. Oro och ovisshet ska inte behöva stå i vägen för oss och sätta våra drömmar och mål i pausläge.

Hur kommer det att bli med jobb och studier? Vad vill jag satsa på nu? Ska jag vänta på att göra allt det där som jag tänkt göra…

Våra musikutbildningar är öppna för dig i höst. Sök till oss och känn dig trygg i att veta vad du ska göra efter sommaren. On-line om situationen kräver, eller i våra nya toppmoderna lokaler, speciellt anpassade för en modern musikutbildning som hjälper dig att nå dina mål, oavsett om du vill bli professionell frilansmusiker, musikskapare/artist, pedagog, projektledare eller om du vill börja från grunden och lära dig om musikens välgörande krafter. Spelar du i band? Sök hela bandet! Ta steget, ta kontroll. Välkommen till Brunnsvik Creative Music.

Brunnsvik Creative Music är en utbildning där du kan släppa loss kreativiteten och musikglädjen tillsammans med studiekamrater och en kompetent, motiverad och nytänkande lärarkår! Undervisningen utgår i första hand från afroamerikansk musiktradition med ett fokus på musikbranchen och yrkeslivet. Som deltagare har du oavsett inriktning möjlighet till studioinspelningar, stagecoachning, liveframträdanden, praktik, musikermöten, lärare och föreläsare av högsta kvalitet. Du läser de ämnen som är knutna till just din utbildning men har även tillgång till individuella val från andra utbildningars ämnesutbud och specialiseringar som exempelvis ljudteknik och improvisation. Här finns alla möjligheter för dig som vill nå dina mål och uppfylla dina drömmar!

Kostnader
Studierna är kostnadsfria. Som deltagare betalar du endast en terminsavgift på 600 kronor som går till internet, visst material, studiebesök och kopiering för eget bruk.

Lokaler
Vi håller till på Wallinskolan 15, mitt i centrala Borlänge – en kommun där musikliv och musikexport länge funnits i fokus. Fem minuters promenadavstånd från tåg- och busstationen. I skolans kök finns kylskåp, micro, kaffebryggare och vattenkokare, samt en kaffeautomat. I närområdet finns flertalet lunchrestauranger.

Boende
Tanka hem vår studentinformation där vi har samlat information om boende och resor.

Studeranderättslig standard
Tanka hem studeranderättslig standard där du kan läsa om dina rättigheter och skyldigheter som elev.

BLANDAT FRÅN BRUNNSVIK

BEMU
Nu är BEMU invigd
Bemu Tjej
BEMU
Dalarnas nya musikhögskola
FOLKBILDNINGSLINJEN PÅ BRUNNSVIK
Utbilda dig om folkbildning
NY KURS PÅ CREATIVE MUSIC!
Digitalt skapande öppnar nu för ansökan
[instagram-feed]
Back To Top