skip to Main Content

Musiker & Artist

För dig som vill utveckla dina musikaliska kunskaper oavsett tidigare nivå. Här får du möjlighet att växa som musiker/artist och hitta ditt eget uttryck med hjälp av inspirerande och nytänkande lärare.

På Brunnsvik Creative Music finns alla möjligheter för dig som vill nå dina musikaliska mål och uppfylla dina drömmar. Undervisningen utgår i första hand från afroamerikansk musiktradition med ett fokus på musikbranschen och yrkeslivet. Som deltagare har du oavsett inriktning möjlighet till studioinspelningar, stagecoachning, liveframträdanden och musikermöten. Våra deltagare har möjlighet att repa och spela in i toppmoderna studios dygnet runt. 

Du läser de ämnen som är knutna till just din utbildning men har även tillgång till individuella val från andra utbildningars ämnesutbud och specialiseringar. Du kommer att spela i ensembler i olika genrer och delta i många projekt. Allt från mindre akustiska spelningar till stora produktioner med professionellt ljud och ljus.

Du som söker bör ha musikaliska förkunskaper på en grundläggande nivå. Vid antagningsprovet tittar vi på dina musikaliska förkunskaper och din motivation genom ett spelprov, en intervju samt utför ett enklare rytmtest. Vi söker dig som har en positiv inställning, en god samarbetsförmåga och som är beredd på att satsa helhjärtat under din tid hos oss. 

Urval av ämnen man läser på Musiker & Artist:
Projekttid
Groove-ensemble
Kreativ ensemble
Huvudinstrument
Gehörs-&musiklära
Rytmik
Kör
Musikhistoria
Pianostudio
Scenisk Gestaltning
Ljudteknik

Digitalt skapande
Kreativt låtskrivande
Röstträning
Jazzteori (förkunskaper krävs)
Sångensemble
Övning och utveckling
Improvisation
Ensembleledning
PRIK-Ensemble
Gitarrstudio
Gehör (extra)
Musikteori (extra)

Kursdatum: 230814 – 240607
Studieort: Borlänge
Gymnasienivå
Utbildningens längd: 1-2 år
Studietakt 100%
Studiemedelsberättigad hos CSN.
Kostnader: Läsårsavgift 1200:-/läsår samt materialavgift 1000:-/läsår för studerande på Brunnsvik Creative Music.

Ansökan
I din ansökan anger du vilket huvudinstrument du önskar samt bifogar ett personligt brev med en kort presentation av dig själv, dina tidigare erfarenheter och målsättningar inför en studietid hos oss. Efter sista ansökningsdag kommer du att kontaktas via mail med en kallelse till antagningsprov.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss med frågor eller för att boka ett studiebesök! Ansökningar inkomna efter sista ansökningsdag är alltid välkomna och behandlas kontinuerligt i mån av plats.

Frågor kan ställas till:
mikael.higberg@brunnsvik.se

Back To Top