skip to Main Content

Band & Artist

Utbildningen Band & Artist vänder sig till dig som har startat eller vill starta en karriär som band eller enskild artist. Hos oss får du möjlighet att utveckla ditt låtskrivande, ditt personliga uttryck, din profil som band eller artist och dina kunskaper om musikbranschen som arbetsplats. Stort fokus ligger på att arbeta kring ditt egenskrivna låtmaterial. I tillägg till detta får du en bred och gedigen musikalisk grundutbildning.

Studioinspelningar, stagecoachning, liveframträdanden, praktik, musikermöten och föreläsare av högsta kvalitet hör till vardagen för dig som deltagare på Band & Artist.

Förutsättningar för antagning:

Du som söker bör ha musikaliska förkunskaper på en grundläggande nivå. Vid intagningsprovet bedöms dina musikaliska färdigheter, ditt personliga sound och uttryck samt din motivation genom ett spelprov och en intervju.

Kursinnehåll

Songwriting
Scenisk Gestaltning
Arrangering
Musikbransch
Produktion
Kreativ ensemble
Projektensemble
Ensembleklass Groove
Huvudinstrument
Gehör
Musikteori
Pianostudio
Rytmik
Kör
Musikhistoria
Individuella val

Kursdatum:200817 – 210611
Studieort: Borlänge
Gymnasienivå Utbildningens längd: 1 år
Studietakt 100%

Studiemedelsberättigad hos CSN Studierna är kostnadsfria. Däremot tar skolan ut en terminsavgift på 600 kronor som går till internet, visst material, studiebesök och kopiering för eget bruk.

Ansökan
I din ansökan anger du vilket huvudinstrument du önskar samt bifogar ett personligt brev med en kort presentation av dig själv, dina tidigare erfarenheter och målsättningar inför en studietid hos oss.
Efter sista ansökningsdag kommer du att kontaktas via mail med en kallelse till antagningsprov.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss med frågor eller för att boka ett studiebesök!

Kontaktperson:
 Peter Holmstedt – Studierektor
Tfn: 076-677 94 80
E-post: peter.holmstedt@brunnsvik.se

Back To Top