skip to Main Content

Digitalt skapande

Utbildningen Digitalt skapande vänder sig till dig som vill utforska nya digitala plattformar för ditt konstnärliga uttryck, både musikaliskt och visuellt.

Huvudfokus är musikskapande, men även att använda bilder och film som ett konstnärligt uttryckssätt. Du kommer att jobba med Cubase, Logic, Creative cloud och annan relevant mjukvara. En stor del av skapandet sker tillsammans med andra deltagare, men även genom eget arbete. 

När du väljer inriktning på Brunnsvik Creative Music så får du ett paket med obligatoriska ämnen som du läser. Totalt ska man ha ca 1 200 min/vecka, alltså 20h/vecka för att läsa heltid.

Ämnen digitalt skapande
Digitalt skapande
Ensemble
Ljudteknik
Kreativitet och musikskapande
Egen Prod-tid
Pianostudio
Musikteori/gehör
Rytmik
Röstträning
Kör
Band/Artist/Musiker projekttid
Huvudinstrument

Kursdatum: 230814 – 240607
Studieort: Borlänge
Gymnasienivå
Utbildningens längd: 1-2 år
Studietakt 100%
Studiemedelsberättigad hos CSN.
Kostnader: Läsårsavgift 1200:-/läsår samt materialavgift 1000:-/läsår för studerande på Brunnsvik Creative Music.

Ansökan
I din ansökan anger du vilket huvudinstrument du önskar samt bifogar ett personligt brev med en kort presentation av dig själv, dina tidigare erfarenheter och målsättningar inför en studietid hos oss. Efter sista ansökningsdag kommer du att kontaktas via mail med en kallelse till antagningsprov.

Sista ansökningsdag: 6 mars 2023
Sökningsvecka: v 12

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss med frågor eller för att boka ett studiebesök! Ansökningar inkomna efter sista ansökningsdag är alltid välkomna och behandlas kontinuerligt i mån av plats.

Frågor kan ställas till:
mikael.higberg@brunnsvik.se

Back To Top