skip to Main Content

Musik Grund

Musik grund vänder sig till dig som har en dröm eller längtan efter att få lära dig mer om musik, att få mer kunskaper i instrumentspel och sång, eller till dig som har hållit med musik tidigare men som inte haft tid den senaste tiden. Har du aldrig spelat men länge velat börja komma igång? Har du suttit hemma och spelat gitarr eller sjungit vill lära dig mer? Eller har du ett knippe låtar i byrålådan som du länge velat göra klart?

Musik grund är till för dig! Här får du hålla på med de grundläggande byggstenar som bygger ett stort kunnande inom musik och som hjälper dig att komma vidare. Denna inriktning riktar in sig på din personliga utveckling och vad just du vill göra även om du inte har så mycket förkunskaper. Din vilja och lust räcker långt!

Detta är exempel på områden du kan jobba med din utveckling inom:

Huvudinstrument
Gehör
Musikteori
Rytmik
Ensemble
Inspelning och ljudteknik
Liveframträdanden
Röstträning
Körsång

Det finns mer exempel på vad du kan välja att göra, kontakta oss för mer information, och sluta fundera – sök! Du kommer inte att ångra dig. För dig som önskar kan lektioner centreras till tre veckodagar vilket möjliggör för dig att arbeta deltid.

Antagning sker med grund av det personliga brev du bifogar i din ansökan. Har du motivationen har vi lektionerna!

Kursdatum:200817 – 210611
Studieort: Borlänge
Gymnasienivå Utbildningens längd: 1 år
Studietakt 100%

Studiemedelsberättigad hos CSN Studierna är kostnadsfria. Däremot tar skolan ut en terminsavgift på 600 kronor som går till internet, visst material, studiebesök och kopiering för eget bruk.

Ansökan
I din ansökan anger du vilket huvudinstrument du önskar samt bifogar ett personligt brev med en kort presentation av dig själv, dina tidigare erfarenheter och målsättningar inför en studietid hos oss.
Efter sista ansökningsdag kommer du att kontaktas via mail med en kallelse till antagningsprov.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss med frågor eller för att boka ett studiebesök!

Kontaktperson:
 Peter Holmstedt – Studierektor
Tfn: 076-677 94 80
E-post: peter.holmstedt@brunnsvik.se

Back To Top