skip to Main Content

CREATIVE MUSIC

Gör din röst hörd!

Välkommen till en utbildning där du kan släppa loss kreativiteten och musikglädjen tillsammans med studiekamrater och en kompetent, motiverad och nytänkande lärarkår! Undervisningen utgår i första hand från afroamerikansk musiktradition med ett fokus på musikbranchen och yrkeslivet. Som deltagare har du oavsett inriktning möjlighet till studioinspelningar, stagecoachning, liveframträdanden, praktik, musikermöten, lärare och föreläsare av högsta kvalitet. Du läser de ämnen som är knutna till just din utbildning men har även tillgång till individuella val från andra utbildningars ämnesutbud och specialiseringar som exempelvis ljudteknik och improvisation. Här finns alla möjligheter för dig som vill nå dina mål och uppfylla dina drömmar!

Kostnader
Studierna är kostnadsfria. Som deltagare betalar du endast en terminsavgift på 600 kronor som går till internet, visst material, studiebesök och kopiering för eget bruk.

Lokaler
Vi håller till på Wallinskolan 20, mitt i centrala Borlänge – en kommun där musikliv och musikexport länge funnits i fokus. I huset finns toppmoderna replokaler och en inspelningsstudio av yppersta klass. Fem minuters promenadavstånd från tåg- och busstationen. Lokalerna är nyrenoverade och handikappanpassade. I skolans kök finns kylskåp, micro, kaffebryggare och vattenkokare, samt en kaffeautomat. I närområdet finns flertalet lunchrestauranger.

Boende
Kommer du från annan ort, kan du söka studentboende hos kommunala Tunabyggen: www.tunabyggen.se/sv/Student/

BLANDAT FRÅN BRUNNSVIK

HANNA ENLÖF
Från tidigare deltagare till lärare
JENNY BJÄRNE
Nutida deltagare möter tidigare
BRUNNSVIK GOES CHARITY
Live på Café Peace & Love
MICHELLE BERGLIND

Från musikelev till Discostjärna

SKAPAT AV ELEVER

Back To Top